Refund policy

Garancia

Ékszereinkhez vásárlói tájékoztatót mellékelünk, amelyben leírjuk azokat a tudnivalókat amelyek szükségesek ahhoz, hogy a termék minél tovább megőrizze eredeti állapotát.

A vásárlástól számított 1 éven belül élhetsz a garanciával; bármi történik az ékszerrel, küldd vissza és megjavítom, vagy más megoldást találunk a problémára. Mindenekelőtt kérlek e-mailben jelezd nekünk. Figyelem: Ha az ékszert szemmel láthatóan nem a vásárláshoz mellékelt leírása szerint használtad / tároltad és a hiba ebből adódik, a garancia ebben az esetben érvényét veszti.

Pénzvisszafizetési garancia (elállási jog): Ha a megrendelt ékszert élőben mégsem találod megfelelőnek, vagy időközben meggondoltad magad és inkább az árát szeretnéd visszakapni, akkor igénybe veheted a pénzvisszafizetési garanciát. Ehhez azt kell tenned, hogy miután jelezted nekünk ezt az igényedet, a terméket az eredeti csomagolásában, sértetlen, hordatlan állapotban a számlájával együtt visszaküldöd részünkre a rendeléstől számított 14 napon belül és visszatérítjük Neked a teljes árat, valamint a rendeléskor felmerült szállítási költséget. Figyelem: Az ékszer visszaküldésének költségei Téged terhelnek.

Elégedettségi garancia: Amennyiben úgy érzed mégsem a legjobb választás volt a megrendelt ékszer és inkább másikat szeretnél helyette, cserére is lehetőség van a kézhezvételtől számítva 14 napon belül. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és kicseréljük bármire aminek az értéke eléri a korábbi rendelésed összegét. Figyelem: csak a hordatlan, sérülésmentes, eredeti állapotú ékszert cseréljük, lehetőleg az eredeti csomagolásában visszaküldve! Figyelem: A csere visszaküldési és az újraküldés költségei Téged terhelnek.